10 Eylül 2013 Salı

Bu sezon Gri'nin cazibesine kapılacağız.








Her mevsim değişen sezon ile birlikte değişen  renkler , yeni tasarımlar gündeme geliyor. Aslında çok uzun zamandır hayatımız da olan "GRİ" bu aralar daha  revaçta. Hatta vitrinler de en çok gördüğümüz renklerden. Sezonun en hit parçaları hep gri. Sırf kıyafet değil dekorasyonda da çok ön planda.























 



 Çoğu kişi (benim gibi) gri rengini severken, bir çoğu da  soğuk ve itici bir renk olduğunu düşünüyor. Evet aslında haklılar çünkü doğru kombinlenmediği zaman bu etkiyi yaratabiliyor. Ama çoğu tasarımcılar böyle düşünmüyor ve aksine grinin cezbedici ve dişi yönünü ortaya çıkarıyor. En sade haliyle bile farklı bir stil çizgisi belirleyen bu renk, bu sezon belki de gardırobumuzun baş tacı olacak . Gri rengini isterseniz kıyafetinizin belli kısımlarında kullanın, isterseniz de tepeden tırnağa tamamen gri giyinin, nasıl giymekten mutlu oluyorsanız. Aksesuarlarınızı çeşitli renklerde kullanmaktansa bir iki ton farklılığıyla tamamlayabilirsiniz. Bununla birlikte sanmayın ki sadece kıyafetleriniz gri renginin büyüsüne kapılıyor, sezonun makyaj trendlerine de sözü geçen gri renginin gözlerinizdeki çekiciliğini tümüyle ortaya çıkarıyor. Eğer  tamamen gri giyinecekseniz  grinin tüm tonlarını birlikte kullanabilir ya da farklı renklerle kombin yapabilirsiniz . Makyajda da gri tonlarını denemenizi tavsiye ederim özellikle  göz makyajında  :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
1988 yılında yağmurlu bir günde dünyaya geldim. Kendimi bildim bileli kıyafetlere olan ilgim hep arttı. Çok küçükken bile minik dikiş makinemle birşeyler yapmaya çalışırdım işte bu modaya olan aşkımı arttırdı. Bu aşkla Yeditepe Üniversitesin de Moda Tasarım eğitimi aldım. Kafama göre giyinen giydiğim her şeyi kendime yakıştırdığını düşünen biraz da şımarık moda aşkı olan bir kızım işte. Buraya yazmak sizle paylaşmak beni daha da rahatlatıyor umarım severek okuyorsunuzdur. Daha fazlasını merak edenler için aycayuce@gmail.com