7 Mayıs 2012 Pazartesi

OLMAZSA OLMAZ...



Erkeklerin ne giydiğine dikkat edilmediği günler geride kaldı. Artık erkekler de bir manken edasıyla şık giysiler içinde dolaşıyor. Bir erkeğin dolabında olmazsa olmaz giysiler vardır. Bu temel giysiler sürekli dolapta tutulmalı eklemeler bu giysilere göre çeşitlendirilmelidir. Biz kadınların nasıl ki dolabında olmazsa olmazları vardır erkeklerinde öyle en temel parçalar dolabınızda olduktan sonra gerisini zevkinize ve trende göre kendiniz tamamlarsınız. :)

BİR ERKEĞİN DOLABINDA BULUNMASI GEREKENLER

1-  SİYAH-LACİVERT KAZAK

   Kurtarıcı parçalrın başında geliyor kazaklar. Nasıl ki biz bayanların dolabının en kurtarıcı parçası siyah elbise ise erkeklerin de kazak. Pantolonunuz gömleğiniz ve üstüne kazağınız muhteşem üçlü. Peki neden siyah ve ya lacivert. Çünkü ne giyerseniz giyin kaliteli bir siyah kazak sizi çok şık gösterir.



Sadece siyah mı?
Tabiki hayır. Sezonun trend renklerinden de mutlaka dolabınız bulunsun. Siyah hiç bir zaman modası geçmeyen bir renktir. Dolabınızda gri mavi beyaz krem hatta seviyorsanız kırmızı yeşil gibi renklerden de olabilir. Simsiyah yada bembeyaz giyinip renkli bir kazakla canlılık katabilirsiniz.


2- PANTOLON

Zaten hepinizin dolabında kot pantolonu vardır. Gündüz gece her zaman giyebiliriz kot pantolonumuzu. Her mekana ayaka uydurabilen bir parça. Ama bu sezonun en öne çıkan pantolonları renkli pantolonlar. Kadınlarda da erkeklerde de son derece trend. Tabi erkekler renkli pantolon giymeyi biraz cesaret işi sanıyorlar. Bence erkeklere en çok yakışan pantolon DOCKERS. Dockers aslında çok başarılı bir marka hatta kendi tarzını sevdirdikten sonra hagi marka aynı pantolondan çıkarırsa çıkarsın dockers tarzı deniliyor :)
Bence her erkeğin dolabında bir adet bile olsa ki bence az renk renk olmalı DOCKERS  pantolon olmalı çünkü aynı kot gibi her ortama ayak uydurur ama sizi daha tarz gösterir.





Renkli pantolona burun kıvırmayın ve beni dinleyin sadece deneyin karar sizin :)

3-GÖMLEK

Ve tabi ki "BUZ MAVİSİ VE BEYAZ" gömlek. Dolabların olmazsa olmazı. Her renkle uyan her renkle giyilebilen renkler.Bunlar olmak zorunda olanlar. Onun dışında bu sene ekoseli çizgili ve renkli gömlekler çok göz önünde.







4- CEKETLER

Kot t-shirt ve blazer ceket üçlüsü son zamanlarda erkek modasında en çok göz önüne çıkan parçalar. Erkeklerin en kurtarıcı parçası artık ceketler. Bizim nasıl topuklu ayakkabı kurtarıcımız oluyorsa erkeklerinde ceketleri kurtarıcıları. Dolabınızda en az 2-3 çeşit ceket olmalı.





5-T-SHIRT
 Basic bir kaç çeşit t-shirt olsa dolabınızda yeterli. Polo yaka bisiklet yaka ya da v yaka seçim sizin ama bence hepsinde bir kaç renge sahib olmanız gerekiyor. Özellikle ana renkler siyah beyaz ve gri.

Benden bu kadar beyler dolabınızı baştan düzenlemek size kalmış :)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
1988 yılında yağmurlu bir günde dünyaya geldim. Kendimi bildim bileli kıyafetlere olan ilgim hep arttı. Çok küçükken bile minik dikiş makinemle birşeyler yapmaya çalışırdım işte bu modaya olan aşkımı arttırdı. Bu aşkla Yeditepe Üniversitesin de Moda Tasarım eğitimi aldım. Kafama göre giyinen giydiğim her şeyi kendime yakıştırdığını düşünen biraz da şımarık moda aşkı olan bir kızım işte. Buraya yazmak sizle paylaşmak beni daha da rahatlatıyor umarım severek okuyorsunuzdur. Daha fazlasını merak edenler için aycayuce@gmail.com