7 Şubat 2013 Perşembe

Happy Valentines Day :)



Ocak ayının son haftası sevgilisi olanların hep bir telaşı olur. Ne alsam acaba? Eğer sevgiliniz varsa ve güzel bir akşam geçirmek istiyorsanız size gidilecek yerler ve alınacak hediyeler hakkında bir kaç ipucu. Bana göre alınması gerekenler parfüm aksesuar ya da elektronik eşyalar olmalı o yüzden kendim ne alırsam sizlerle de onu paylaşıyorum :)









14 şubat sevgililer günü. Eğer sevgiliniz varsa ne alsam ne giysem telaşı sarar hepimizi, eğer yoksa da of bu sene de bekarım diye hayıflanmalar başlar her 14 şubatta olduğu gibi.

Her insan yılda bir kez dahi olsa kendini özel hissetmek veya hatırlandığını hissetmek ister. İşte bu gibi günler bunu sağlayan en iyi zamanlardan biridir.  Aslında birbirini gerçekten seven her insan sanki hergünü sevgililer günüymüş gibi geçirir ve her günü özeldir onun için. Ama yine de biz kadınlar özellikle bir tarih konulmuş ya illa o tarihte özel birşey isteyeceğiz. Çünkü böyle günlerde yapılacak küçük bir sürpriz, alınacak minik bir hediye veya kuracağınız anlamlı bir kaç kelime karşınızdaki kişi ile olan bağlarınızı arttıracaktır. Bu yüzden bu fırsatı değerlendirmek sizin açınızdan en iyisi olacaktır. Bu günlerde insanların birbirlerine duydukları sevgi bağları daha çok güçlenir ve birbirlerini daha iyi hissederler.  Yukarıda alabileceğiniz hediyeler için ipuçları var ve alttaki linklerde de romantik anlar geçirebilceğiniz yemek yiyebilceğiniz çok özel bir gün geçirebilceğiniz linkler :) Happy Valentines Day :) Sevgililer gününe inanıyor muyum yoksa sevdiğiniz insanın yanınızda olması zaten sizin için her gün 14 şubat mı bilmiyorum ama benim için şubat ayının ayrı bir önemi var :)

(Yakında sevgililer gününde ne giysem postu geliyor )

http://www.eleosrestaurant.com/
http://www.kupesterestaurant.com
http://akinbalik.com/
http://www.lacivertrestaurant.com/
http://www.bigchefs.com.tr/
http://www.frankieistanbul.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
1988 yılında yağmurlu bir günde dünyaya geldim. Kendimi bildim bileli kıyafetlere olan ilgim hep arttı. Çok küçükken bile minik dikiş makinemle birşeyler yapmaya çalışırdım işte bu modaya olan aşkımı arttırdı. Bu aşkla Yeditepe Üniversitesin de Moda Tasarım eğitimi aldım. Kafama göre giyinen giydiğim her şeyi kendime yakıştırdığını düşünen biraz da şımarık moda aşkı olan bir kızım işte. Buraya yazmak sizle paylaşmak beni daha da rahatlatıyor umarım severek okuyorsunuzdur. Daha fazlasını merak edenler için aycayuce@gmail.com