15 Mart 2013 Cuma

Lady Faith

 
 
 
 
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında studio alanında gerçekleşen sunumuyla Lady Faith Sonbahar/Kış 2013-2014 koleksiyonu tanıtıldı. Sunuma katılan isimler arasında Bilgün Sazak, Etel Baler, Diana Şahenk, Sevim Uyar, Çiğdem Simavi, Selin Çarmıklı Kozak, Yalçın Ayaydın, İpek Ayaydın gibi ünlü isimler yer aldı.




 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Markasının çıkış noktasını Mevlana Celaleddin Ruminin özgürlük, yaratıcılık ve aşk tanımları oluşturuyor. Buna göre kadınlar, aşk ile kendilerini sarmalayan ışığı ve enerjiyi yakalayarak cazibelerini ortaya koymayı başarıyorlardı. Bu düşünceyle yola çıkarak yaratılan koleksiyon üç parça halinde sunuluyor; Aşk, Işık, İhtişam… İhtişam koleksiyonunun parçaları hem iddialı hem de rahat giyinmeyi seçen kadınlar için üretilmiş vücuda oturan elbiselerden oluşmaktayken Aşk koleksiyonunda yer alan düz kesimli elbiseler günlük yaşam için idealken olmuş, . Elbiseler dışında bluzların ve üstlerin de bulunduğu 3 koleksiyonda görülebilen sistemli renk geçişleri ve desenler  kadınlar için yeni alternatiflere yer veriyor. Detaylarda saklanmış tüm farklılıklara yer yer de cesaret isteyen desenlere rağmen giyimi kolay bu parçalar Diane Von Furstenberg’in eski baş desen tasarımcısı Nazlı Soylu’nun desen yorumuyla her yaştan kadına hitap ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
1988 yılında yağmurlu bir günde dünyaya geldim. Kendimi bildim bileli kıyafetlere olan ilgim hep arttı. Çok küçükken bile minik dikiş makinemle birşeyler yapmaya çalışırdım işte bu modaya olan aşkımı arttırdı. Bu aşkla Yeditepe Üniversitesin de Moda Tasarım eğitimi aldım. Kafama göre giyinen giydiğim her şeyi kendime yakıştırdığını düşünen biraz da şımarık moda aşkı olan bir kızım işte. Buraya yazmak sizle paylaşmak beni daha da rahatlatıyor umarım severek okuyorsunuzdur. Daha fazlasını merak edenler için aycayuce@gmail.com