28 Aralık 2012 Cuma

KLASİKLERİN MODASI ASLA GEÇMEZ...








İddalı giyinmeyi seviyor musunuz? O zaman leopar deseni tam size göre. Bu deseni giyerken dikkatli olmak gerekiyor çünkü söz konusu leopar olduğunda şıklık ve rüküşlük arasında çok ince bir çizgi var . Leoparla fazla aksesuar kullanırsanız rüküş olur, vücut yapınıza uygun giysiyi seçemezseniz de kusurlarınızı ortaya çıkarırsınız. Ama ölçüsün de kullanırsanız hem iddalı hem ilgi çekici hem de şık olabilirsiniz. Hemen hemen her sene ortaya çıkan modası geçmeyen nadir desenlerden “LEOPAR”.
Leopar zamansızdır. Her mevsim kıyafetler de ve aksesuarlar da mutlaka leopar desenine rastlıyoruz. Leopar bir klasiktir ve klasiklerin modası hiçbir zaman geçmez.
 











 
 
Önemli olan sınırı aşmayıp rüküş olmamak. Leopar her ortam da ilgi çeker. Ne kadar az kullanırsanız o kadar şık olursunuz leopar deseninin temel kuralıdır bu. Leopar desenli bir elbise giydiğiniz zaman makyajınız her zaman hafif olmalıdır öne çıkaracağınız tek şey rujunuz olmalıdır. Aksesuar konusuna gelince leopar desenini giyiyorsanız aksesuarı sakın abartmayın hatta mümkünse hiç takmayın. Fazla desenli kıyafetler hep daha şişman gözükmemizi sağladığı için giyerken vücut yapımızı da göz önünde bulundurmamız gerekir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
1988 yılında yağmurlu bir günde dünyaya geldim. Kendimi bildim bileli kıyafetlere olan ilgim hep arttı. Çok küçükken bile minik dikiş makinemle birşeyler yapmaya çalışırdım işte bu modaya olan aşkımı arttırdı. Bu aşkla Yeditepe Üniversitesin de Moda Tasarım eğitimi aldım. Kafama göre giyinen giydiğim her şeyi kendime yakıştırdığını düşünen biraz da şımarık moda aşkı olan bir kızım işte. Buraya yazmak sizle paylaşmak beni daha da rahatlatıyor umarım severek okuyorsunuzdur. Daha fazlasını merak edenler için aycayuce@gmail.com