27 Kasım 2012 Salı

6 Renk 4 Farklı Kombin.



Sezonun en hitlerinden 4 farklı kombin. Bordo, mavi, bej ve haki bu dört rengi nasıl kullanmalıyız?

Korkulan renklerden ikisi mavi ve siyah. Birlikte giymekten cekindiğimiz bu iki renk aslında doğru kombinlenirse korkulacak bir yanı yok . Birbirine zıt duran bu iki renge aslında üçüncü bir renk katarak kullanabiliriz.

 
 
Bordodan kurtarıcı bir renk olarak bahsetmişken "Bordo" pantolonla nasıl bir kombin yapıldığına göz atalım.
 
Asi şıklık elde etmek isteyenler için son derece doğru bir kombin. Dolgu topuk ve deri ceketin bordo pantolonla birleşmesiyle ortaya bu kombin çıktı. Çanta kararı size kalmış bordo mu, siyah mı?  
 
 
Kot gömlek artık bir klasik haline geldi ve peki bu kot gömlek sezonun rengi bej ve tonlarıyla birleşince nasıl olur?
 
 

Günlük hayatta şık olmak istiyorsak son derece şık bir kombin. Ofis şıklığı ya da gün içerisinde arkadaşlarla çıkılacak yemek için en uygun kombin.

Gelelim sezonun Bordodan sonra en hit rengi olan Hakiye. Benim tercihim haki her renkle olur fakat siyahla sanki bir başka oluyor.

 Gideceğiniz yere göre ayakkabı seçimi size ait. Ama hakiyi dikkatli kullanmakta fayda var bazen rengi uydu gibi görünse de kıyafetin bütün özelliğini kaybettirebiliyor. Küçük bir tüyo Haki renk mutlaka makyaj ister.

Dikkat ettiyseniz her kombinde mutlaka topuklu ayakkabı var şıklık yakalamak istiyorsak topuklu ayakkabı en büyük kurtarıcımız. Her zaman üç rengi bir arada kullanmaktan korkarız ama gördüğünüz gibi doğru kombinlenirse son derece şık olabiliyoruz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Fotoğrafım
1988 yılında yağmurlu bir günde dünyaya geldim. Kendimi bildim bileli kıyafetlere olan ilgim hep arttı. Çok küçükken bile minik dikiş makinemle birşeyler yapmaya çalışırdım işte bu modaya olan aşkımı arttırdı. Bu aşkla Yeditepe Üniversitesin de Moda Tasarım eğitimi aldım. Kafama göre giyinen giydiğim her şeyi kendime yakıştırdığını düşünen biraz da şımarık moda aşkı olan bir kızım işte. Buraya yazmak sizle paylaşmak beni daha da rahatlatıyor umarım severek okuyorsunuzdur. Daha fazlasını merak edenler için aycayuce@gmail.com